Idag har varit en sådan dag när förkylningen tagit ut sin rätt. Lite av en måndagsrutin som jag har är att gå en snabb PW runt Kungsholmen. Måndagsterapi. Skönt för både kroppen och själen. Idag sa kroppen dock ifrån… Varit dunderförkyld hela veckan och har försökt att ignorera det. Hatar att inte känna mig på topp så även fast jag har en förkylning eller liknade försöker jag köra på som vanligt med jobb, rutiner och helt enkelt struntar i att jag är sjuk. Tog på mig träningskläderna och började gå med snabba steg ner mot promenadstråket vid vattnet, när jag bara gått några hundra meter var jag helt slut och fick inse att någon PW Kungsholmen-runt skulle det inte bli idag. Så vände om tillbaka till lägenheten för att ta på mig ett extra lager kläder och göra en kopp te som fick följa med i termos. Sedan tog jag en lugn promenad ner till stranden där jag satt mig och smutta på mitt te och sappa lite solstrålar. Skönt det med. Att bara få komma ut en sväng i detta fina vårväder som det har varit den här helgen gör att man blir lite extra påfylld med energi.

Today has been such a day when the cold has taken its toll. A bit of a Monday routine that I have is to go a fast PW around Kungsholmen. Monday Therapy. Good for both body and soul. Today, however, said the body no … Been smash a cold all week and have tried to ignore it. Hate to not feel on top so even though I have a cold or like that, I try to run on as usual with jobs, routines and simply ignore that I’m sick. Put on my workout clothes and began to walk with quick steps down to the promenade by the water, when I was only gone a few hundred meters I was exhausted and had to realize that some PW Kungsholmen around there would not be today. So I returned back to the apartment to take on an extra layer of clothing and make a cup of tea that went with the thermos. Then I took a slow walk down to the beach where I sat me down and sip my tea and took a little rays of sunshine. Nice that to. To just get out for a bit in this fine spring weather as it has been this weekend makes you a little extra refilled with energy.

Share on Facebook
Created by: Patan77.com