Det var hög tid för mig att investera i ett par nya träningsskor. Hade spanat in ett par svarta Nike Free Run. Men när jag kom in i butiken föll jag pladask för dessa Nike Flyknit, så fina och så sköna!

Förresten börjar jag bli sugen på att göra en resa, men ingen vanlig sol- och badsemester. Jag vill vandra i fjällen, bestiga Kebnekaise eller cykla Gotland/Öland runt. Mina aktiva semesterplaner får dock vänta till nästa års semester, men visst skulle det vara härligt! Trodde aldrig jag skulle säga det här, men nattklubbarna och sommarfesterna lockar inte alls längre. Visst kan det vara trevligt att gå ut och ta ett par glas vin och att ligga på stranden kan vara härligt. Men att göra det en längre tid är jag alldeles för rastlös för! En aktivresa, it is!

It was high time for me to invest in a new pair of training shoes. Had checked out a pair of black Nike Free Run. But when I entered the store, I fell head over heels for these Nike Flyknit, so nice and so comfortable! By the way, I am getting tempted to make a trip, but no ordinary beach holiday. I want to hike in the mountains, climb Kebnekaise or bike Gotland / Öland around. My active holiday plans may have to wait until next year’s holiday, but would it be lovely! Never thought I’d say this, but nightclubs and summerfestivals attracts not at all anymore. Sure it may be nice to go out and take a couple glasses of wine and lying on the beach can be delightful. But doing it for a long time, I’m just too restless for! An active trip, it is!

Share on Facebook
Created by: Patan77.com