Innan jag åkte ifrån Linköping körde jag ett hårt pass med Jonas IvungFight Center.

Foto: Jonatan Wennerlund

Det var länge sedan jag rörde på fläsket (om man inte räknar med att skaka rumpan på nattklubbarna hehe) så vågade inte riktigt köra i grupp än… Tur att det då finns möjlighet att boka personlig träning med Jonas Ivung! Jonas är verkligen den bästa jag vet, otroligt duktig och professionell när det gäller träning och världens snällaste person privat. Visste ni förresten att han har varit svensk mästare i kickboxning, det tycker jag är riktigt grymt och bra jobbat!

Nu befinner jag mig ju i Stockholm, så kommer dröja fram till Mars innan jag är tillbaka i Linköping och kan träna på Fight Center igen. Då har Jonas lovat att hjälpa mig komma i the best shape ever till beach 2014. Om träning ska vara såhär kul, ser jag inte några som helst problem med det!

Just nu får man träna två gånger gratis på Fight Center i Linköping bara genom att gilla deras facebooksida! Den hittar du HÄR! Det är redan över 170 föranmälda personer till vårterminen men de tar fortfarande in fler. Så är du sugen på att testa kampsport, tveka inte! Grymt kul och bra träning!

Share on Facebook
Created by: Patan77.com