Igår var det Farsdag. Leon och Williams första. ♥
& jag kunde inte ha önskat en bättre pappa till Leon än vad William är.

W fick en Moccamaster i farsdagpresent. Kaffebryggarnas Rolls-Royce. En vit, så den passar bra ihop med resten av våra vita köksmaskiner. Leon har bra smak när det gäller kaffe. Lika bra smak som när det gäller val av föräldrar! 😉

Annars då… Livet som mammaledig rullar på. Vi mår äntligen bra allihopa i den här lilla familjen efter diverse sjukdomar och jobbiga stunder. Leon växer så det knakar och upptäcker världen mer och mer för varje dag. En pratglad och social liten kille. Mest pratglad av oss alla tror jag. Just nu är han dock inne i en period då bara mamma duger. Pappa ibland. Alla nya ansikten är lite läskiga.

Det här med att vara mamma är så himla coolt. Jag trodde att jag tyckte om min bebis så mycket som det bara gick att tycka om någon… Men för varje dag som går tycker jag om honom ännu mer. Hela kroppen bubblar av kärlek till den lilla grabben och mitt mammahjärta svämmar över av lyckan att vara just hans mamma.

Fick förresten kommentaren häromdagen att jag börjar se ut som en riktig mamma… För att jag klippt mig korthårig (var så illa tvungen, då mina blonda längder bara var ett stort trassel), sparat ut min naturliga hårfärg och har den där härliga bulldegmagen att luta bebis mot. Degmagen är väldigt mysig, det tycker jag på riktigt. Även om den bara är här på tillfälligt besök. Som kock älskar jag ju känslan av en helt perfekt deg och just så känns min mage i denna stund. Haha.

Nog om det, nu ska jag ta min tredje kopp kaffe från den nya bryggaren och ägna mig åt min lilla kille som vaknat ur sin förmiddagslur.

Share on Facebook
Created by: Patan77.com